Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/jumisfi/public_html/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
Adventti- ja jouluaika

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/jumisfi/public_html/libraries/cms/application/cms.php on line 471

Adventti- ja jouluaika

Verkkoretriitti adventtiin

Hiljaisuuden Ystävät ja PTK ovat luoneet yhden viikonlopun mittaisen verkkoretriitin, joka sopii niin yksilöille kuin perheillekin. Retriittiä vietetään 1.adventtina ja siihen voi liittyä kotoa, mökiltä tai mistä haluaa. Jokainen vastaa omasta, hiljentymisen mahdollistavasta ympäristöstään. Retriitti tarjoaa päivän rukoushetket ja raamattumeditaatiot. Tervetuloa uudenlaiseen hiljentymisen ympäristöön.

Verkkoretriitti

Adventin rukoushetki kerhoon

Virsikirjan takaa löytyvä päivän rukoushetki tarjoaa hyvän mahdollisuuden hartauden harjoitukseen myös lasten kanssa. Samalla se tutustuttaa lapset ja perheet kirkon ikiaikaiseen perinteeseen. Tässä yksi toteutusvinkki adventin ajan päivän rukoushetkeen. 

Joulun draamaa

Nuoret saa parhaiten osallistumaan jumalanpalvelukseen osallistamalla heidät tekemään. Seuraava joulupuhe on tehty yhdessä nuorten kanssa, nuoret esittivät Mariaa ja Joosefia ja koko systeemi on toteutettu Kannelmäessä koulun joulukirkossa v.2004.

Kauneimmat joululaulut 40 vuotta

Kauneimmat Joululaulut tekee hyvää

Suomen Lähetysseuran Kauneimmat Joululaulut kajahtavat tänä jouluna 40. kerran! Suositusta seurakunnan tilaisuudesta on tullut koko kansan jouluperinne, joka saa vuosittain miljoona suomalaista laulamaan.

Tule sinäkin laulamaan itsellesi lämmin joulumieli. Samalla voit tehdä hyvää ja auttaa Aasian lapsia hankkimaan lukutaidon.

Vaikka et lähtisi mihinkään tilaisuuteen mukaan, voit virittäytyä kiinalaisen joulun vieton tunnelmiin oheisen laulun mukana.

 

Hoosianna

säv kiinalainen, suom. sanat Lea  Ridanpää

laula hoosianna

 

2. Soita hoosianna, soita hoosianna.

Kaikki lapset riemuitkaa.

Kaikki lapset riemuitkaa.

 

3. Tanssi hoosianna, tanssi hoosianna.

Jeesus meitä rakastaa.

Jeesus meitä rakastaa.