Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/jumisfi/public_html/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
Ruokarukoukset

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/jumisfi/public_html/libraries/cms/application/cms.php on line 471

Ruokarukoukset

breadRuuan siunaamista on hyvä harjoitella kerhossa, leireillä ja myös kotona. Tässä muutamia ruokarukouksia.

 

Siunaa, Jeesus ruokamme, ole aina luonamme. Aamen.

 

Kaikki katsovat odottaen sinuun,
ja sinä annat heille ruoan ajallaan. Sinä avaat kätesi ja hyvyydessäsi ravitset kaiken mikä elää. (Ps. 145:15-16)

 

Herra Jumala, taivaallinen Isä, siunaa meidät ja nämä sinun lahjasi, jotka suuressa hyvyydessäsi annat meille nautittavaksi, Jeesuksen Kristuksen, Herramme kautta. Aamen. (Martti Luther)

 

Siunaa, Jeesus, ruokamme, ole aina luonamme.
Auta meitä muistamaan että sulta kaiken saan.

 

Me syömme leipää elämän ja juomme lähteestä autuuden. Ja ken siitä juo niin sanotaan, ei janoa hän milloinkaan. Eikö milloinkaan? Ei milloinkaan. Eikö silloinkaan? Ei silloinkaan. Ja ken siitä juo niin sanotaan, ei janoa hän milloinkaan.

 

Tule, siunaa Herra pöydän antimet, tule siunaa Herra pöydän antimet, tule siunaa Herra pöydän antimet, sinun nimessäs. Halleluja ylistän, halleluja ylistän, halleluja ylistän, aamen.

 

Lähetä oma ruokarukouksesi osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Enkelin ruokarukoustaulu

Yhteisvastuun enkelin ruokarukoustaulu sopii kerhoon tai koulun seurakuntapäivään askarteluksi. Samalla voit viritellä keskustelun ruoan merkityksestä ja eri perheiden tavoista siunata ateria. Voitte muistella ryhmässä erilaisia ruokarukouksia.