Sivusto

jumis.fi on lapsi- varhaisnuoriso- ja nuorisotyön yhteinen, elävä jumalanpalvelusportaali.

Jumalanpalveluselämää ei ole vai sunnuntaisin klo 10, vaan se on monipuolista ja rikasta kirkon lapsi-, varhaisnuoriso- ja nuorisotyössä. Pyhäkoulut, kerhot, leirit ja nuortenillat tarjoavat lukuisia mahdollisuuksia palvella Jumalaa ja olla Hänen palveltavanaan.

Tämän sivuston tavoitteena on edistää monipuolista jumalanpalveluselämää eri työmuotojen alueella ja tarjota työkaluja sen toteuttamiseen. Sivusto on elävä kokonaisuus, jonne kerätään työntekijöiden omia kokemuksia ja onnistuneita työtapoja muiden käyttöön. Täällä voit jakaa omia materiaalejasi ja saada maksutta käyttöösi muiden sivuston käyttäjien materiaalia ja ideoita. Antaessaan saa! 

Lähetä omat toimintaideasi ja -vinkkisi osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Jaa rukouksia, hartauksia, päivänavauksia, ideoita messun toteutukseen - mukaan mahtuu niin pieniä käytännön vinkkejä ja oivalluksia kuin valmiita tapahtumien ja hartaushetkien suunnitelmia. Sivuston ylläpitäjä voi tarvittaessa editoida materiaaliasi. 

Olet tervetullut mukaan portaaliin. Jumis.fi kehityy juuri sellainen portaali kuin sen käyttäjät haluavat siitä tulevan. 

Mukana hankkeessa ovat kirkkohallituksen yksiköistä Kirkon kasvatus ja perheasiat sekä Jumalanpalvelus ja yhteiskunta sekä Kirnu-järjestöt: Seurakuntien lapsityön keskus ry, Suomen Poikien ja Tyttöjen Keskus - PTK ry, Nuorten Keskus ry ja Suomen Lähetysseura.

Jumis.fi järjestää joulutarinakilpailun!

Kilpailussa etsitään parasta joulutarina-videota 16.12 mennessä, joka on toteutettu piirtämällä, valokuvaamalla, videoimalla tai sarjakuvalla. Nyt saat antaa luovuudellesi vallan, joten märehdi joulutarinasta uudenlainen näkökulma. Tarinan maksimikesto on 3 minuuttia.

Voittaja valitaan Jumis.fi–sivustolla järjestettävässä äänestyksessä. Paras video palkitaan tuotepaketilla, mikä sisältää mm. kirjoja ja musiikkia. Voittajavideo julkaistaan ainakin Jumis.fi–sivuilla sekä mahdollisesti myös järjestävien tahojen nettisivuilla.

Kilpailu päättyy perjantaina 7.12. Julkaise joulutarina Youtubessa ja lähetä videon linkki osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Emme julkaise tarinoita, joissa on käytetty Teoston alaista musiikkia. Lue lisätiedot: www.gramex.fi. Videoissa ja valokuvissa mukana olevilta täytyy olla lupa osallistua videolle.

Syyssiivous

Sivustoa on siivottu. Käyttäjätunnukset, jotka eivät ole kirjautuneet 31.12.2008 jälkeen, on poistettu. Voit kirjautua uudelleen. Samoin epämääräiset tunnukset on poistettu turvallisuussyistä.

Kesän sato talteen

Oliko hyvä konfirmaatiojumalanpalvelus kesällä!? Toimiko hartaus varhaisnuorten leirillä?

 

Jaa omastasi ja lähetä toteutus meille julkaistavaksi. Voit laitaa aineston Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai ylävalikosta löytyvälllä lomakkeella (muista kirjautua).

 

Laita toteutus jakoon vaikka se sinusta tuntuisi ihan tavalliselta, jollekin toiselle se voi tuottaa suuren ahaa-elämyksen.

 

toivoopi

 

Admin

Jaa toki omastasi

messuboxi 012Kesän leireillä ja koulun päivännavauksissa kovalevyllesi on kertynyt aarteita. Haluaisitko jakaa niitä muille? Jumis.fi on vaihtotori. Ota jotain mukaasi, jätä jotain omastasi. Rukous, hartaus, jumalanpalveluksen kaava jne. Kaikki ovat tervetulleita sivustolle. Yhdessä teemme sivustosta paremman.

 

Erityisesti suuntaamme nyt katsetta kohti syyskautta ja joulua. Onko sinulla kouluun, kerhoon, pyhäkouluun, leirille sopivaa lapsille, kouluikäisille tai nuorille suunnattua jumalanpalvelusmateriaalia. Jaa se muiden kanssa. Jaettu ilo on kaksinkertainen. Kun jokainen meistä käyttäjistä jakaa tänne yhden jutun, niin jokainen saa vastineeksi paljon materiaalia. Ilman jakamista sivusto ei kehity.

 

Voit lähettää materiaalin liitteenä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai kirjoittaa (leikkaa ja sijoita) lomakkeelle, jonka löydät ylävalikosta "Jaa omastasi"!

 

Tervetuloa tekemään yhdessä jumista!

Kilpailu

HUOMIO! HUOMIO! Kilpailu!

 

Jumis.fi -sivusto julistaa kirjoituskilpailun. Joulukuun aikana jumalanpalveluksiin ja tyttöjen ja poikien hartauselämään liittyviä materiaalejaan ja toteutuksiaan jakaneet henkilöt osallistuvat uuden Nuoren Seurakunnan Veisujen laitoksen arvontaan. NSV:t jaetaan Kirkon Nuorisotyön Neuvottelupäivillä, missä uusi laitos myös julkaistaan. Veisuja on jaossa kaikkiaan kymmenen kappaletta. Nyt kannattaa kaivaa kovalevyjen kätköistä omat jutut ja laittaa ne Jumis.fi-sivuille.

 

Materiaalin voi lähettää sivuilta löytyvän lomakkeen avulla tai sitten Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

 

Tervetuloa osallistumaan!