Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/jumisfi/public_html/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
Rukous koulun kevätkirkkoon

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/jumisfi/public_html/libraries/cms/application/cms.php on line 471

Rukous koulun kevätkirkkoon

Pyhä Jumala, sinä joka olet kaiken alku ja loppu.

Kiitämme sinua tästä lukuvuodesta. Se on ollut täynnä hyviä siunauksia. Se on sisältänyt haasteita ja mahdollisuuksia, iloja ja suruja. Vuosi on mennyt nopeasti. Päivät, viikot, kuukaudet, välitunnit, koepäivät, musikaalit ja viikonloput ovat suorastaan vilistäneet ohitse. Kaikki tämä on kuitenkin annettu sinun kädestäsi, sinun suuresta armostasi.

Vaikka luotamme, että jokaisella päivällä on ollut oma tarkoituksensa, myönnämme että joskus on ollut vaikeaa osoittaa kiitollisuutta raskaista koulupäivistä ja aamuheräämisistä. Emme ole osanneet olla kiitollisia koulusta, lahjasta, jota ei ole kaikilla maailman lapsilla ja nuorilla.

Taivaan Isä. Lahjoita meille tänä kesänä se virkistys ja lepo, jota tarvitsemme. Anna tekemämme koulutyön kantaa hedelmää, ettei kova työ jää tyhjäksi. Vie kaikki suunnitelmamme riemulliseen päätökseen – anna hyvän tahtosi tapahtua kesämme toiveissa ja unelmissa. Varjele meitä lomapäivinä ja ohjaa niitä kuten olet tehnyt kuluneena vuotenakin. Kun palaamme kouluun ja opiskeluihin, pyydämme sinulta uutta energiaa ja entistä parempaa yhteishenkeä. Rukoilemme, että kasvaisimme koko elämämme ajan viisaudessa, tiedoissa ja taidoissa.

Kiitos Jeesus, kun lupaat olla kanssamme joka ikisen koulu- ja lomapäivän. Aamen.