Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/jumisfi/public_html/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
Risteyksessä-messu

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/jumisfi/public_html/libraries/cms/application/cms.php on line 471

Risteyksessä-messu

Antti Vuoren ja Irja Aro-Heinilän tekemän Risteyksessä-messun tavoitteena on, että kirkosta vieraantunutkin tuntee olonsa kotoisaksi.

Miten Jeesus puhuisi nyt? Millaisiin kielikuviin ja sävelmiin pukeutuu oman aikamme rukous? Näistä kysymyksistä ja halusta tasoittaa tavallisen kadunkulkijan tietä kirkkoon syntyi Risteyksessä-messu, jota kutsutaan myös Risteyksessä Tasaus –messuksi.

"Tähän messuun on helppo osallistua", vakuuttavat messun tekijät, päällikkö Irja Aro-Heinilä ja Antti Vuori Suomen Lähetysseurasta.

Messu on heidän todeksi tullut unelmansa, jossa Irjan väkevät sanoitukset löytävät kotinsa Antin eloisissa sävelmissä.

Uuden messun tavoitteena on, että kirkosta vieraantunutkin tuntee olonsa kotoisaksi. Virsien ja rukousten maaseutua kuvaavat sanat ovat vaihtuneet kaupunkisanastoksi.

Sanastossa vilahtavat ajokielto, lämmin peitto, rakkausuutinen, sydänlääke, huoltoasema. Ehtoolliselle kutsutaan näin: Tulkaa syömään, kaikki on valmiina. Tulkaa ja ottakaa vastaan Jumalan suuri rakkaus.

Linkki Risteys-messun käsiohjelmaan ja lauluihin.

Sari Lehtelä