Haaste sinulle: Jaa juttusi!

jumis.fi on käyttäjien portaali. Se tulee olemaan juuri sellainen kuin sen käyttäjät siitä haluavat tulevan. Sisällön tekevät portaalin käyttäjät. Alusta hyville ideoille on nyt valmiina.

Työryhmä lataa sivuille juttuja ja ideoita, mutta suurin tietolähde olette te, portaalin käyttäjät. Liian paljon hyviä ideoita ja toteutuksia pölyyntyy arkistoissamme. Ne ansaitsevat tulla esille ja jumis.fi on juuri sitä varten.

Rekisteröidy portaaliin ja ala jakamaan! "Antamalla saa" ,sanoo jo Iso Kirjakin. Ei niin pientä juttua olekkaan, ettei se kiinnostaisi ja auttaisi jotakuta toista. Rukous, kerhohartaus, aamunavaus, jumalanpalvelustoteutus jne.

Voit jo nyt jakaa juttujasi linkin "Jaa oma juttusi" kautta. Rekisteröidyttyäsi admin antaa sinulle kirjoittajan oikeudet, jonka jälkeen voit postittaa juttusi suoraan sen kategorian alle, johon se kuuluu. Sinulle aukeaa sitä varten omaan menuun vastaavat linkit. 

Keskustelu on foorumeissa enenmän kuin suotavaa. Nyt on malhdollisuus pöllyttää sanaisella miekalla jumalanpalveluselämäämme oikein kunnolla. 

Tervetuloa mukaan kehittämään yhteistä jumalanpalvelusportaalia!